Tuinaanleg

Aanleg en inrichting van tuinen van A tot Z

Bent u op zoek naar inspiratie en een persoon die je bijstaat tijdens het gehele project? Of heb je alle plannen al beschikbaar en zoek je iemand die deze perfect kan uitvoeren?

Bij Omnigreen ben je steeds aan het goede adres voor een prachtige tuinaanleg van A tot Z. Welk type tuin wens je, waar en hoe groot wil je je terras, welke bomen en beplanting verkies je, zon- en schaduwperken, …

Wij komen altijd ter plaatse om alles op te meten en het project grondig te overlopen. Daarna maken we een correcte prijsofferte, waar wij niet van afwijken en werken alles met de grootste zorg af

Terrassen, opritten en verhardingen

Een mooi aangelegd terras maakt van uw tuin meteen een plek waar u graag vertoeft. Denk maar aan een gezellige avond met vrienden, een lekkere barbecue of een ontspannend moment met een boek.

Voor de aanleg van een nieuw terras, opritten of verhardingen is er dan ook maar één adres: Omnigreen GCV uit Aalter.

Aanleg gazon

U kan er zowel voor kiezen om gras te zaaien of graszoden te leggen. Wij staan u bij in uw keuze en adviseren je graag over de voor- en nadelen.

Tuinomheiningen

Bij ons kan u terecht voor alle soorten omheiningen en afsluitingen van je tuin. We overlopen graag met u de verschillende mogelijkheden.

Beplanting

Wij vinden het belangrijk u te informeren over alle mogelijkheden om de beplanting te vinden die bij uw tuin past, want beplanting maakt uw tuin uniek.

Tuin laten aanleggen?

Leg gerust uw noden en wensen uit, dan komen wij langs en maken we een prijsofferte op maat. Wij zorgen voor een prachtige tuin van A tot Z, binnen het afgesproken budget.